IT ALL STARTS FROM THE INSIDE

ResetPlus® voor professionelen

Er zijn talloze aspecten die invloed hebben op gezondheid en hierin blijven voeding en vooral darmgezondheid zeer actueel. Je beheerst de kennis, maar het ontbreekt je aan een praktische meerwaarde, een onderbouwde methode of een haalbaar en voorgeprogrammeerd traject dat je motiverend, comfortabel en resultaatversterkend kan aanbieden. 

ResetPlus® biedt een waaier aan mogelijkheden en een totaalpakket tot leefstijlverandering. Het onderbouwde voedingsprogramma draagt bij tot een duurzame en gezonde levensstijl, waarbij we een holistische benadering en een bredere kijk op spijsvertering hanteren. 

ResetPlus is een praktische tool in het grotere geheel van leefstijlgeneeskunde.

Wat mag je verwachten?

  • Voedingsbewustzijn

  • Gedragsverandering

  • Preventie

  • Quality of life

"Quality of life starts with prevention" -
ResetPlus® is de basis naar een betere levensstijl.

ResetPlus basiskuur

De ResetPlus® levensstijl

ResetPlus® is geen dieet, maar een preventieve en duurzame herprogrammering tot welzijn en een gezonde levensstijl. Darmgezondheid ligt in deze visie aan de basis en dit is veel meer dan alleen probiotica nemen. 

Het ResetPlus® gamma biedt je naast supplementen een kader met een eetplan, recepten, informatie en de nodige tools en inzichten tot een comfortabele leefstijlverandering. Deze methode is gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing en is de start naar een nieuwe en duurzame levensstijl.

Deze herprogrammering is de eerste stap in een duurzaam gezondheidsplan. Een hands-on aanpak voor complementaire groepspraktijken, leefstijlgeneeskunde, voedingspraktijken, coachingspraktijken, gezondheidspraktijken, afslankinstituten en huidverbeteringsinstituten.

Een succesverhaal in de kijker

Het ResetPlus® huis Healthy Care biedt met ResetPlus® een absolute meerwaarde aan haar klanten

Karen Buys, zaakvoerster van Healthy Care, heeft haar praktijk getransformeerd met ResetPlus®. Met een holistische benadering en een focus op voeding, beweging en zelfzorg, heeft ze het leven van haar klanten veranderd. “ResetPlus® biedt meer dan alleen gewichtsverlies – het gaat om zelfverzekerd, goed voelen en bewust voor jezelf zorgen.”, aldus Karen. 

Vandaag de dag biedt Karen naast ResetPlus® ook cupping en E-fit aan in haar salon. Ze begrijpt dat gezondheid en welzijn niet alleen draaien om voeding, maar ook om beweging en zelfzorg. Met ResetPlus® als basis is Karen trots om haar klanten te begeleiden naar een nieuw leven, waarin ze vol vertrouwen en met een gezonde levensstijl kunnen stralen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Starten met het ResetPlus® gamma in jouw praktijk of instituut

Deel jij de holistische en darmvriendelijke ResetPlus® visie en wil jij deel uitmaken van de ResetPlus® familie?

Neem contact met ons op en ontdek meer over het ResetPlus® gamma en -levensstijl. Samen creëren we een darmvriendelijke en gebalanceerde toekomst voor iedereen.