SUCCESVERHAAL

Het ResetPlus® huis Healthy Care biedt met ResetPlus® een absolute meerwaarde aan haar klanten

Als zaakvoerster van Healthy Care begeleidt Karen Buys mensen naar een gezonde levensstijl in haar praktijk. Met het aanbod van ResetPlus®, cupping en E-fit heeft ze een holistische benadering om haar klanten te helpen het beste uit zichzelf te halen.

"Ik voelde dat ik meer betekenis aan mensen hun leven wilde geven en dat ik meer voor mijn klanten wilde betekenen."

"Toen ik de doos van ResetPlus® opende, voelde ik meteen de magie ervan."

Karen startte haar carrière als schoonheidsspecialiste en begon zich af te vragen of ze dit haar hele leven wou blijven doen. Ze voelde dat ze meer betekenis aan het leven van mensen wilde geven en meer voor haar klanten wilde betekenen. Haar interesse in voeding leidde haar in een eerste fase naar proteïnediëten, die ze ook begon te gebruiken in haar instituut. Naarmate ze startte met nieuwe opleidingen en zich echter steeds meer verdiepte in de holistische en orthomoleculaire benadering, voeding en darmgezondheid, groeide  haar visie omdat ze de onderliggende oorzaak wou aanpakken. Te vaak was ze getuige van het jojo-effect, terugval, spijsverterings- en andere klachten.

Tijdens een ontmoeting met Monique, de oprichtster van ResetPlus®, voelde Karen meteen een klik. Ze opende de doos van ResetPlus® en voelde meteen de magie ervan. Ze besloot ResetPlus® zelf uit te proberen en merkte dat er iets in haar lichaam veranderde. Dit is een verhaal dat ze aan iedereen wil vertellen. “Bij ResetPlus® gaat het om veel meer dan voeding alleen. Het gaat om zelfzorg en bewustwording.”

"Je darmen graag zien, dat is het begin. En ResetPlus® is de ideale stap om nieuwe inzichten en bewustwording te creëren."

De motivatie van Karen om de ResetPlus® basiskuur te proberen en de producten van ResetPlus® in haar praktijk te implementeren, was duidelijk: proteïnediëten helpen bij het afvallen, maar pakken de oorzaak en het probleem op langere termijn niet aan. Bij ResetPlus® is dit een totale levensstijlverandering met een lange termijnsvisie.

“Het draait niet alleen om het getal op de weegschaal, maar om hoe mijn klanten zich voelen. En dat is nu fantastisch. Met ResetPlus® draait het niet alleen om gewichtsverlies, maar om het zelfverzekerd, goed gevoel en bewust voor jezelf zorgen. En dat begint met het juiste en darmvriendelijke voedingsbewustzijn. Mijn klanten voelen zich zelfverzekerd en beter. Vroeger was het streven naar slank zijn, maar vandaag de dag draait het om jezelf graag zien en goed voor jezelf zorgen, en dat begint ook met voeding.”

Vandaag de dag biedt Karen, naast ResetPlus®, ook cupping en E-fit aan in haar praktijk. Ze begrijpt dat gezondheid en welzijn niet alleen draaien om voeding, maar ook om beweging en zelfzorg. ResetPlus® betekent voor haar en haar klanten het begin van een nieuw levensstijl.

De ResetPlus® basiskuur

Een positieve invloed op haar praktijk en haar klanten

Met ResetPlus® heeft Karen Buys niet alleen haar instituut getransformeerd, maar ook het leven van haar klanten. Ze heeft bewezen dat een holistische benadering met ResetPlus® een positieve invloed heeft op het welzijn en de levenskwaliteit van mensen.

Ben je onder de indruk van dit verhaal? Laten we kennismaken en bekijken wat ResetPlus® kan betekenen voor jouw praktijk/instituut.