Voel je welkom op de website van ResetPlus®

Monique Beck, de bezielster van ResetPlus®

Als complementaire voedingscoach – en diagnostische darmtherapeute heb ik reeds velen geïnspireerd om volmondig ‘ja’ te zeggen tegen een lichter en vitaler leven. Chronische gezondheidsklachten hebben me jaren geleden het roer doen omdraaien. De reguliere gezondheidszorg is dikwijls een symptomatische oplossing, terwijl de genezing in de werkelijke oorzaak en klacht schuilt. Ons lichaam vertelt ons immers ontzettend veel.

Every act of body is an act of soul.

Monique Beck van ResetPlus®

"Mijn levensmissie met ResetPlus® is om mensen liefdevol te begeleiden naar bewustzijn, zelfzorg en welzijn."

Het leven heeft me hierin getriggerd en gevoed, waar ik ontzettend dankbaar voor ben. De voorbije 23 jaar werd mijn holistische visie bevestigd door mijn praktijkwerk in artsenpraktijken en ziekenhuizen. Dit bewustzijn heeft mij doorheen ontelbare opleidingen, cursussen, workshops, retreats en trainingen bij mijn passie gebracht: het verband tussen bewustzijn, darmgezondheid, welzijn en uitstraling. In dit verhaal werd het ook heel duidelijk dat darmgezondheid van cruciaal belang is voor onze algemene gezondheid.
Als ervaringsdeskundige en diagnostische darmexperte ben ik dan ook reeds lang overtuigd van de kracht van gezonde darmen en de invloed van de “gut-brain-weight-skin” connectie.

Ik ben hier natuurlijk ook niet zomaar vanzelf gekomen. Ik zag bij velen een zoektocht naar de ontbrekende puzzelstukjes in hun gezondheidsverhaal. Voeding is actueel, maar gezonde voeding is daarom niet de juiste voeding voor jou. Voeding kan jouw medicijn zijn. Dit was de stimulans om in 2016 de holistische praktijk EnVie te starten.

Mijn levensmissie is om mensen liefdevol te begeleiden naar bewustzijn, zelfzorg en welzijn.
Uit het hoofd, in je buik. Van denken naar zijn. Van overleven naar zijn. Van disbalans naar balans.

EnVie
Positiviteit, levensvreugde, goesting, passie, enthousiasme, vitaliteit en veel liefde voor onszelf en voor elkaar.
Leef je leven licht.
Leef de essentie.

ResetPlus® - de kers op de darmvriendelijke taart.

Honderden stoelgangtesten en bijhorende resultaten en succesverhalen brachten mijn succesverhaal naar een hoog level.
Dit gamma is geboren uit mijn gepassioneerd verhaal tussen darmgezondheid, uitstraling, welzijn en het bijhorende goede gevoel. Het unieke ResetPlus® gamma met hoogwaardige supplementen is in samenwerking met artsen en deskundigen ontwikkeld en genotificeerd en conform volgens de wetgeving.

Deze complementaire en duurzame aanpak zet ik vandaag verder onder de vorm van de ResetPlus® methode. In dit wetenschappelijk onderbouwd traject deel ik mijn expertise en kennis over voeding en darmgezondheid in een compacte vorm van leefstijlgeneeskunde.

Een bredere kijk op vertering – fysiek, emotioneel, mentaal en energetsich – ligt aan de basis.
Een totaal en comfortabel traject dat de nodige handvaten, kader en inzichten biedt tot een darmvriendelijke reset in bewustzijn, gedragsverandering, authenticiteit, kracht en Quality Of Life.

ResetPlus houdt geen rekening met tijdelijke trends, maar focust zich op duurzame preventie en duurzame slow-aging.
Ik hoop – samen met de ondertussen groeiende ResetPlus® familie – verder het verschil te maken in de zoektocht naar meer levenskwaliteit en het goede gevoel.

Good things take time. Good things are on your way. Stay in touch.