Bedankt!

Bedankt voor je interesse. We hebben je inschrijving succesvol ontvangen.

Succesverhalen

"ResetPlus® heeft mijn leven veranderd. Na continu last te hebben van allergieën, vermoeidheid en energiedipjes, was het tijd voor verandering. Ik startte met ResetPlus®. De eerste dagen merk je echt dat je lichaam aan het detoxen is. Wanneer je uiteindelijk aan het tweede doosje begint, merk je een fantastisch licht gevoel. Ik voel mij energieker, sta positief in het leven en heb zoveel zin om dingen te ondernemen. En dat dankzij de natuurlijke ampul en pure, onbewerkte voeding. Voor mij geen dieet, maar ResetPlus®, wat gelijk staat aan een permanente verandering van je levensstijl. Ik kan het echt iedereen aanraden!
- Elien Voets
"32 dagen om een heel gemakkelijk en gezond protocol toe te passen en de kilo’s vlogen eraf. Terug naar mijn goede gevoel en natuurlijk gewicht. En het allerbeste: een jaar later ben ik nog steeds op mijn gewicht en voel ik me nog steeds top. Dit zonder het gevreesde jojo-effect. Als bonus voel ik me niet enkel letterlijk maar ook emotioneel en mentaal veel lichter. Er zijn maar weinig zaken waar ik zo enthousiast over ben. Tijdens het traject kon ik steeds terugvallen op de fijne begeleiding met alle vragen en zorgen. Hartelijk dank, you reset my life! 😊"
- Marijke A.
"Ik kan niet genoeg zeggen hoe goed ik mij voel na het doorlopen van het ResetPlus®- Programma. Dank voor de fijne babbels, motivatie en steun."
- Dinny 2.0 – Boetiek Avenue ❤
"Toffe recepten en nooit gedacht dat er recepten bij zijn die ik elke dag zou willen eten... en... wat een zalig gevoel! Geen dipje meer na je maaltijd, maar vol energie! Doen mensen, echt doen!" Wanneer je ResetPlus® volgt, krijg je toegang tot heel wat recepten. 🍽 Gezond en puur eten is niet saai en eentonig, en dat bewijzen wij maar al te graag.
- Els
"ResetPlus® heeft mij echt enorm geholpen. Ik voel me energieker, gezonder en gelukkiger. Deze reset is een absolute aanrader! Nooit gedacht dat ik het kon. Heel blij dat ik de stap heb gezet.“
- Kim
Begin november ben ik gestart met het programma van ResetPlus. Voor mij was dit het begin van een nieuwe levenswijze. Nieuwe recepten ontdekken, op een andere manier genieten van lekker eten, 's avonds voor de tv zonder chips of koekjes bij de thee. Ik heb geen nood meer aan zoetigheid. Vóór de kuur zat ik met een ontsteking in mijn SI- gewricht en schouder, had ik een te hoge cholesterol. Nu zijn de ontsteking en het cholesterolgehalte onder controle. Dit dankzij een gezonde voeding en de ondersteunende ampullen die bij de detox horen. Dat ik enkele kilo's kwijt ben is uiteraard ook mooi meegenomen. Kortom, bij Carine (Body Flow) zit ik op mijn plaats. Altijd leuk om tips te krijgen van haar.
- Wendy
Door te starten met ResetPlus® kwam ik opnieuw in mijn kracht te staan. Al voor deze bepalende ontmoeting was ik een believer van de relatie van echte voeding en een gezond darmmicrobioom, maar het ontbrak me aan een goed plan en de juiste begeleiding voor een gezonde reset op lange termijn. Ik had voor aanvang niet gedacht dat ik 2 jobs en een gezinsleven kon combineren met de richtlijnen die het reset-programma met zich meebrengt. Maar met de hulp van de ampullen, een goede voorbereiding van je maaltijden, de vele praktische tips en de persoonlijke ondersteuning ben ik erin geslaagd om vol te houden en bijna 7 kg kwijt te geraken na 36 dagen. Nu deze fase van mijn vernieuwde levensstijl alvast geslaagd is, blijf ik erg gemotiveerd. ResetPlus bekijkt het breder, top!
- Bianca
“Zo blij dat ik het advies heb gevolgd en gestart ben met ResetPlus®. De eerste dagen waren even een aanpassing, maar ik had comfort en geen honger. Het liep vanzelf. 6 Weken later ben ik 8,5 kg afgevallen en heb ik veel meer energie, een stabielere bloeddruk en hartslag. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat dit herprogrammeringsprogramma je leven verandert. Het maakt je niet enkel slank.. je hele systeem krijgt een geweldige boost!"
- Tine K.
Mijn bedoeling was om even een reset te krijgen en me energieker te voelen. Daarnaast zijn de kilo’s en centimeters die ik onderweg verloor (en het zijn er best wat), mooi meegenomen. Nooit gedacht dat het zo eenvoudig zou zijn om ‘cleaner’ te eten. Ook nu, na de kuur, blijf ik mooi op gewicht. Bedankt!
- Kathy DS
Ik ben reeds jaren te zwaar en heb in jaren niet op een weegschaal gestaan. Ik ben uiteindelijk gestart en heb het me nog geen moment beklaagd. Al heel snel voelde ik positieve veranderingen in mijn lichaam, energieker, gezonder, wakkerder... Ik was vrolijk en had zin in elke dag! Ik voel me toch zovéél beter en gezonder! Ik ben een andere persoon! Zo blij ben ik dat ik de stap gezet heb. Ik dacht niet dat ik het kon. Ik raad iedereen die zich niet goed voelt met zijn gewicht, maar vooral met zijn lichaam en energie, het aan om dit traject te doen. Het is verbazingwekkend maar geeft zulk een mooi resultaat! Dank je wel ResetPlus® ❤️
- Kim
“Ondertussen zijn we weeral wat verder in de tijd én … nog een beetje lichter! Het verlies staat nu op – 13 kilo en dat voelt super!! Ik heb tot nog toe geen problemen met het opbouwen, en kan zowat alles goed verdragen. Er is nog geen behoefte aan ontbijt of pistolet, dus daar kan ik zeker nog mee wachten. Inderdaad, ik stond daarnet bij de bakker (brood voor mijn kleindochtertje), en de taartjes, chocolade en koffiekoeken deden me niets! Zelfs het pistoletje was niet zo verleidelijk meer als ik me kon herinneren 😊”
- Brigitte DK
"Door klachten zoals een te hoge cholesterol, ontstekingen, emo-eten, koolhydratenverslaving en vermoeidheid werd het hoog tijd mijn levensstijl en eetgewoonten te veranderen. Met deze wake-upcall ben ik met volle toewijding aan de herprogrammeringskuur begonnen. Tijdens deze kuur heb ik een nieuwe manier van koken leren ontdekken. Ik genoot van de vele groenten, de 2 stukken fruit en met de aanbevolen aantal eiwitten per dag kreeg ik een voldaan gevoel. Dit is me met weinig moeite gelukt om op een gezonde manier en gepassioneerd met voeding om te gaan. Mijn streefdoel was ook 4kg te vermageren en uiteindelijk woog ik na de kuur 6kg minder. De hoge cholesterol waarden zijn dan na 5 weken gezakt naar een normale waarde"
- Angelika De Buck - Kleurenspecialiste
Sinds onze laatste ontmoeting in september ben ik nog bijna 3 kg afgevallen. Sinds de start met ResetPlus® in het totaal dus een gewichtsverlies van 13 kg. Dit geheel op mijn eigen tempo, zonder het "genieten" niet uit het oog te verliezen.’ ‘Maar ik voel me heel goed en krijg leuke complimentjes. Ik hoop deze levensstijl nu te kunnen aanhouden en dan ben ik heel tevreden!’ ‘Dus: nogmaals dank voor de goeie tips en ondersteuning. Ik ben dankbaar dat ik bij jou (na een lange zoektocht van diëtistes) ben terechtgekomen.’
- Anoniem
Mijn leven is helemaal verbeterd. Ik was 11 kilo bijgekomen door te stoppen met roken. Ik heb alles geprobeerd om mijn gewicht opnieuw te normailseren en ben uiteindelijk gestart met resetPlus®. Resultaten zijn schitterend: ik eet lekker en gezond, ik slaap veel beter, ik voel me goed en ik ben mijn 11 kilo afgevallen op twee maanden. Ik raad ResetrPlus® aan iedereen aan
- Corina S.
Op een bepaald moment woog ik teveel, en wist ik, mijn lichaam trouwens ook, dat dit niet meer in orde was. Ik keek dus wat mogelijk was…. Zo ben ik bij de herprogrammering gekomen. De eerste dagen waren een aanpassing, mijn lichaam reageerde op wat er gebeurde, minder hongergevoel en een lichaam die terug naar balans zocht. Ik verloor enkele kilo’s, en dat vond ik dus leuk…. Nu enkele maanden later bijna, ben ik 11 kg kwijt, heb ik veel minder pijn in mijn gewrichten en spieren. Mijn T-shirts, mijn broeken, ja, die beginnen ruim te zitten… gelukkig heb ik van in vroegere tijden nog mooie jeans gespaard, met een maatje kleiner, die nu terug veel beter zitten, en die nog mooi ogen ook…. Ik moet niet onmiddellijk naar de winkel om nieuwe kledij te kopen. En dat maakt, dat ik me er heel goed bij voel….ik loop te stralen….
- MV

Vind een ResetPlus® vestiging bij jou in de buurt

Een juiste begeleiding of advies is zeer belangrijk in jouw traject of aankoop. Jouw ResetPlus® deskundige zal je motiveren en mee begeleiden naar jouw resultaat.

Bij ResetPlus® zien we onze verkooppartners als familie. We zijn voortdurend in ontwikkeling en zijn blij om deze kennis te mogen delen met onze ResetPlus® partners.