HET RESETPLUS® PROGRAMMA

RESET
Ontgiftingsfase

In deze eerste 32 dagen van het programma gaan we de darmgezondheid optimaliseren. Je start met de ResetPlus® ampullen en een aangepast voedingsplan. Door de ontstekingsprocessen te stoppen ter hoogte van je darmen wordt je immuunsysteem minder belast. Daarnaast worden je darmflora en de darmwand ondersteund in hun herstel, waardoor er minder toxische stoffen in de bloedbaan terechtkomen. Tijdens de ontgifting bevorderen we de spijsvertering, voedingsopname en de werking van de endocriene klieren.

De voor jouw juiste voeding is noodzakelijk om jouw afweersysteem te versterken en je algemeen welzijn te optimaliseren. De gut-brain verbinding staat centraal in deze visie, waardoor emo-eten en suikerdrang doorbroken worden.
Je serotonine level wordt natuurlijk gestimuleerd en gevoed, waardoor je je licht en goed voelt. Je transformeert oude gewoontes en patronen tot een nieuw voedingsbewustzijn en een lichter leven.

Tijdens deze detoxfase is gewichtsverlies een spontaan gevolg. Het is een natuurlijke reactie van je lichaam. Hier kunnen we doelgericht op inspelen en gezond gewichtsverlies of gewichtsbehoud bevorderen. Je kan deze eerste fase daarom ook verlengen tot je al je gewenste resultaten hebt bereikt.

Je kan tijdens deze fase een stoelganganalyse, microbioombepaling, neurotransmittertest, voedingsintolerantieprofiel of hormonaal bilan laten uitvoeren. Deze onderzoeken zullen je een beter beeld geven van de gezondheidstoestand en de voor jouw juiste voeding.

Reset